La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 18 de gener del 2017

Drons per estudiar els cetacis

L'Associació EDMAKTUB és una organització sense ànim de lucre amb seu a Barcelona. Es dedica a l'estudi científic i a la divulgació del medi aquàtic, especialment a la recerca dels cetacis.







L'Associació disposa d'una completa plataforma de recerca l'eix central de la qual és un catamarà equipat amb  un dron, hidròfon i altres eines per a la recollida de mostres, sons i imatges.

Un grup de científics llicenciats en veterinària, biologia, ciències del mar o ciències ambientals, així com altres professionals especialistes en diferents àmbits com el màrqueting, el disseny gràfic, la pedagogia o les tècniques audiovisuals, col·labora en els diferents projectes d'investigació de la mateixa associació o d'altres entitats amb les quals col·laboren.

Una de les eines que utilitza EDMAKTUB que ens ha cridat més l'atenció és el dron. Aquests petits artefactes voladors no tripulats constitueixen una de les darreres i més populars aportacions de la tecnologia.
Tot i que a l'Àvia Clementina treballem amb mètodes tracionals totalment artesanals, ens agrada que la tecnologia aplicada a l'aprofondiment del coneixement científic i a la seva divulgació, així com a la sensibilització sobre les qüestions mediambientals, faci aportacions tan importants com la del cas que ens ocupa avui.



Enllaços:
Web de EDMAKTUB 
EDMAKTUB a Facebook
EDMAKTUB a Twitter
EDMAKTUB a YouTube
EDMAKTUB a Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.