La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


divendres, 15 de setembre del 2017

Passi-ho bé senyor estiu



Avui volem acomiadar l'estiu. Ja sabem que no toca, que l'estiu astronòmic s'acaba amb l'equinocci de tardor (al voltant del 21 de setembre a l'hemisferi nord, però per nosaltres s'acaba amb aquests darrers canvis de temps meteorològic.
I és que aquest estiu ens deixa una muntanya de sensacions agradables, molt especialment per part de les moltes visites que hem rebut de famílies i grups que ens han visitat i que ens fet passar un seguit de jornades excepcionals.
Hem tingut ocasió de mostrar les nostres instal·lacions, els abellers, les oliveres centenàries, també de visitar indrets fascinants de la nostra terra.

Per això volem donar les gràcies a l'estiu, perquè ens ha permès conèixer-vos, de compartir amb vosaltres sensacions i inquietuds, d'explicar-vos la nostra feina. I tant que ens agrada parlar de la mel, de les abelles, de les oliveres!
I també donar-vos les gràcies a tots els us heu apropat durant el vostre temps de vacances i ens heu fet gaudir de la vostra curiositat i de la vostra simpatia.



Passi-ho bé senyor estiu i moltes gràcies. Passi-ho bé, fins l'any que ve!



La Trinca: Passi-ho bé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.