La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 19 de febrer del 2019

Contemplant les tulipes

Avui ens hem trobat amb una sorpresa agradable. Mentre revisàvem les xarxes socials en l'exercici de la nostra tasca quotidiana, ens hem topat amb aquesta imatge que ens ha impressionat: una dona contempla un conreu de tulipes. L'escena ens ha transmès una agradable sensació de calma i tranquil·litat.


Imatge: Wikimedia Commons

La profusió de detalls, el contrallum, les ombres suaus i difuses, aquella sensació que tenim de vegades, quan el sol baix, filtrat a través d'uns núvols prims, altera la nostra percepció dels colors, creant un ambient diferent i tot ens sembla una mica irreal...

Hem volgut saber més sobre l'autor al qual desconeixíem.

George Hitchcock (29 de setembre de 1850 - 2 d'agost de 1913) va ser un pintor nord-americà, nascut a Providence, Rhode Island.
Es va graduar a la Universitat de Brown i a la Facultat de Dret de Harvard el 1874. Després va dedicar la seva atenció a l'art i es va convertir en alumne de Gustave Boulanger i Jules-Joseph Lefebvre a l'Académie Julian de París. Es va establir als Països Baixos, on gaudia pintant paisatges i escenes de la vida rural.
Va ser nomenat Chevalier de la Legió d'Honor francesa i membre de l'Acadèmia d'Arts de Viena, de la Societat de Secessió de Munic i d'altres importants entitats artístiques.
[Extracte de la Wikipedia]


Imatge: Wikimedia Commons


Imatge: Wikimedia Commons


Imatge: Wikimedia Commons


Imatge: Wikimedia Commons


Imatge: Wikimedia Commons

Per veure més obres de George Hitchcock
The Athenaeum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.