La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 14 de febrer del 2019

L'ombra del lleopardWill Burrard-Lucas és un fotògraf professional anglès especialitzat en la captura d'imatges d'animals en el seu medi natural. Les seves fotografies han estat guardonades en nombroses ocasions en prestigiosos concursos internacionals.
Darrerament, unes imatges d'un lleopard negre, s'han fet virals a les xarxes socials. L'animal ha estat fotografiat al Laikipia Wilderness Camp (Kenya).

l'expressió "pantera negra" engloba tots aquells grans felins (lleopards, guepards, jaguars) que exhibeixen un color més fosc del que correspon als seus patrons naturals de coloració. Aquests exemplars més foscos (que, a certa distància semblen negres) estan afectats de melanisme.

El melanisme és una alteració d'origen genètic que provoca un excés de pigmentació fosca en un animal, població o grup. Els exemplars afectats presenten un ennegriment de la pell i el pèl que els dóna una aparença singular. L'exemple típic és, precisament, la pantera negra: que pot ser un lleopard o un jaguar amb el pèl fosc.

En aquest vídeo, Will Burrard-Lucas, relata la seva cerca constant de "la pantera negra".Enllaços:
Burrard-Lucas Photography [Web oficial]
Burrard-Lucas Photography [Facebook]
Burrard-Lucas Photography [Twitter]
Will Burrard-Lucas | Wildlife [Instagram]
Will Burrard-Lucas [Youtube]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.