La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 8 de novembre del 2016

La Història de les Coses

"Story of Stuff Project" (Projecte la Història de les Coses) va començar amb un curtmetratge en línia de 20 minuts sobre la manera en la qual, la humanitat fa, usa i llença les coses.
5 anys i 40 milions de visites més tard, el projecte s'ha convertit una comunitat de més d'un milió d'agents de canvi a tot el món.
La proposta consisteix a treballar per construir un planeta més sa i just.
A part veure i compartir les pel·lícules, "Story of Stuff Project", permet participar en els seus programes d'estudi i unir-se a les nostres campanyes.



Des de l'extracció fins a la venda, ús i disposició, totes les coses que hi ha en les nostres vides afecten d'alguna manera a la comunitat. Malauradament, quan adquirim un producte o quan l'utilitzem, no acabem de ser del tot conscients de les conseqüències que això comporta, més enllà del fet puntual. La Història de les Coses és un DVD entretingut, dinàmic i carregat de dades, que descriu en 20 minutos el costat ocult dels nostres patrons de producció i consum. La Història de les Coses exposa les connexions entre una gran quantitat de problemes ambientals i socials, i fa una crida per ajudar a crear un món més sustentable i més just, és a dir, a convertir-se en agent de canvi.

Web de "Story of Stuff Project"
Canal de You Tube de "Story of Stuff Project"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.