La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 8 de maig del 2018

L'Atlas de la Bellesa Materna



Ja havíem parlat, en aquest bloc, de la Mihaela Noroc amb motiu del seu projecte: “The Atlas of Beauty” que documentava la bellesa femenina arreu del món. Les imatges que ens ofereix Mihaela Noroc no parlen dels cànons de bellesa imposats per la industria a través dels medis de comunicació. Parlen de la bellesa quotidiana, la de cada dia, la bellesa que ens podem trobar passejant pels carrers d’una població en qualsevol racó de món.

Ara, en tornem a parlar amb motiu del dia de la mare. Havent experimentat la maternitat, ella mateixa, la Michaela ha fet un recull d’imatges en les quals apareix la figura materna. L’autora senyala que, davant la maternitat, les diferències culturals s'esvaeixen, les relacions maternals de tot el món son les mateixes.
La seva maternitat la motiva encara més a continuar amb el seu treball: "Hi ha moltes històries més a l'espera de ser descobertes i ara, com a mare, tinc un desig més fort de portar la meva petita contribució per convertir aquest món en un lloc millor per a les generacions futures".











Vist a:
My Modern Met

Enllaços:
Mihaela Noroc - The Atlas of Beauty
The Atlas of Beauty a Instagram
The Atlas of Beauty a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.