La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 8 d’agost del 2018

... I es que són tan bufons!

Traer Scott és una artista fotògrafa americana. Ha publicat set llibres i ha rebut nombrosos guardons.

El seu projecte "Wild Babies" (2016) consisteix en un seguit de fotografies d'animals de pocs dies de vida. El seu treball s'ha exhibit a tot el món i ha estat esmentat a National Geographic, Life, Vogue, People, O, al bloc de Lens del NY Times, Behold i desenes d'altres publicacions en edicions nacionals i internacionals.







Vist a:
Adorable Photos of Newborn Animals in Wildlife Rehab Centers by Traer Scott [MY MODERN MET]


A més de la indubtable creativitat de l'autora i del seu excel·lent domini dels recursos tècnics, Traer Scott ha comptat per l'èxit d'aquestes imatges meravelloses, amb l'ajuda inestimable d'un recurs natural força interessant que neix de la necessitat de protegir els cadells. Precisament, després de l'alletament, és quan els petits animalets (inclòs l'ésser humà) resulten més indefensos, doncs els pares han de sortir del cau a la recerca d'aliment. Els cadells comencen a passar llargues estones lluny dels pares. En aquest moment, la natura els dóna un aspecte entendridor que estimula l'instint de protecció. El caparró gros i arrodonit, els ulls grans i l'esguard innocent, tota la seva morfologia, fins i tot la gestualitat maldestre tan divertida. Tot els fa adorablement bufons.
Aquest seguit de característiques comunes a tots els cadells ha estat aprofitada per molts dibuixants per tal de fer els seus personatges més atractius.


Enllaços:
Web oficial de Traer Scott
Traer Scott a Facebook
Traer Scott a Instagram
El llibre "Wild Babies" a Amazon

Enllaços relacionats:
Por qué los bebes y los cachorros de perro son tan adorables según la ciencia [La Vanguardia]
¿Por qué nos enternecen tanto las crías de mamíferos? [BBC]
¿Por qué son tan adorables los bebés?[XLSemanal]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.