La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 17 d’octubre del 2019

El Jove fotògraf australià



Stephen Robert "Steve" Irwin (22 de febrer de 1962 – 4 de setembre de 2006), més conegut com a El caçador de cocodrils (The crocodrile hunter en anglès), va ser un naturalista australià i una celebritat televisiva.
Es va fer especialment conegut pel programa de televisió The Crocodile Hunter (El caçador de cocodrils), una sèrie documental poc convencional sobre naturalesa salvatge. La personalitat d'Irwin i les seves actuacions estrafolàries en la sèrie el van dur a la fama internacional. També era propietari i director del Zoo d'Austràlia a Beerwah, Queensland.
L'any 1992 es va casar amb la naturalista Terri Irwin, amb qui va tenir dos fills la Bindi i en Bob.
El 4 de setembre de 2006, Irwin mor a causa de la picada d'una escurçana mentre filmava un documental a la Gran barrera de corall, prop de Port Douglas.
[Extracte de la Viquipèdia] 

Robert Irwin (nascut l'1 de desembre de 2003) ja també convertit en tota una estrella mediàtica, recull el llegat conservacionista i divulgatiu del seu pare que canalitza a través dels objectius de les seves càmeres. La passió per la natura i per la vida salvatge, és present en totes les seves imatges.












Enllaços:

Robert Irwin Photography
Robert Irwin a Twitter
Robert Irwin a Instagram

Robert Irwin [Wikipedia]
Steven Irwin [Viquipèdia]
Australia Zoo Website/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.