La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 29 d’octubre del 2019

Hologrames de circ

El circ que ha substituït els números amb animals per espectaculars hologrames




Tradicionalment, els circs incorporaven números amb animals exòtics. En altres temps en els quals la mobilitat era reduïda i els viatges no estaven a l'abast de gairebé ningú, els circs oferien la possibilitat de veure animals vinguts de terres llunyanes. 
Moltes vegades, aquests números amb elefants, lleons, tigres, ossos, etc. eren els més celebrats pel públic.
Avui dia, la sensibilització sobre les condicions de vida d'aquests animals de circ, la facilitat per viatjar i la gran quantitat d'informació gràfica i documental sobre els animals en els seus àmbits naturals, ha fet que aquesta mena d'espectacles, hagin deixat d'interessar i, fins i tot, estiguin prohibits a molts indrets. Les companyies de circ han hagut d'esprémer la imaginació per tal de sorprendre un públic cada dia més exigent.

El circ Roncalli, ha optat per la tecnologia per oferir un espectacle enlluernador en el qual, animals virtuals circulen per la pista en forma d'hologrames. 





Aplaudim aquesta mena d'iniciatives i proposem als empresaris taurins que prenguin nota. 
Les repugnants imatges que ens deixen les "corridas" en les quals el públic contempla i aplaudeix la tortura i la mort d'un esser viu entre grans patiments ens fan regirar els budells.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.