La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 11 de gener del 2017

Somriures i llàgrimes

Si ahir parlàvem d'un intelectual de gran influència en el pensament occidental actual, avui girem la mirada cap a un artista l'activitat professional del qual aprofundeix en les mateixes temàtiques però des d'un altre costat del prisma: l'il·lustrador polonès Pawel Kuczynski.

Pawel Kuczynski va néixer el 1976 a Szczecin (Polònia).
Es gradua a l'Acadèmia de Belles Arts de Poznan on s'especialitza en gràfics.
Des de l'any 2004 es dedica a la il·lustració satírica, activitat per la qual he estat recompensat amb gran quantitat de premis i distincions.

La seves obres representen imatges, moltes vegades paradoxals i sempre crítiques, que reflecteixen situacions en les quals es troba l'esser humà de principis del segle XXI. La mirada de Kuczynski és amable i quasi poètica a la vegada que terriblement acusadora. Dibuix a dibuix, ens planteja una reflexió sobre les misèries, les pors i les mancances d'un individu perdut en un temps on sembla que els valors tradicionals es dilueixen en una societat que no sap o no pot donar respostes als interrogants que la tecnologia, el progrés i les canviants estructures socials ens plantegen.


Poder i destrucció


L'amenaça soviètica


El salt generacional


Les sequeres


La contaminació atmosfèrica


Poder i comunicació


La cultura


Les drogodependències


L'ús de les xarxes socials

Enllaços:
Web de Pawel Kuczynski
Pawel Kuczynski a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.