La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 28 de juny del 2016

HUMANO

“Antes de saber acerca de la Humanidad, tú tienes que ser Humano”
Paqo Plácido



Alan Stivelman és un cineasta argentí amb un interès especial pel documental. "Humano, Sudamérica renace" (2013) és lòpera prima d'Alan Stivelman, pel·lícula independent que ha gaudit d'èxits a nivell mundial i que s'ha convertit en un fenòmen global amb multituds de seguidors i nombroses estrenes als més prestigiosos festivals internacionals.

Amb una càmara, un quadern i moltes preguntes, l'autor narra el viatge iniciàtic d'un jove (el mateix director) als Andes per trobar respostes al misteri de la presència humana en la terra. De la mà del "paqo" (xaman andí) Plácido, se li revelarà l'existència d'un món invisible que conviu amb el món visible.
Abans de descobrir l'origen de l'ésser Humà a la Terra, però, li caldrà aprendre a ser humà. Diversos rituals, l'ajudaran a descubrir claus del coneixement en un dels viatges més introspectius que s'hagin enregistrat.

El trailer:


La dificultat que tenen les pel·lícules independents per ser exhibides, ha despertat en l'autor una passió per la distribució cinematogràfica, aconseguint generar una nova forma de distribució alternativa aprofitant al màxim l'ús de la tecnologia i les xarxes socials.

Encara podeu veure la pel·lícula sencera fins el 30 de juny en aquest enllaç:
Humano

Humano al facebook
Pàgina oficial d'Alan Stivelman

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.