La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 29 de gener del 2019

Api Total, un còctel de salut!

El fred ha arribat i les nevades també. Sembla com si, cada hivern, ens sorprenem quan això passa, com si no fos un efecte que forma part del cicle estacional.
—Brrrr... Quin fred que fa!
Els canvis sobtats no ens agraden, ens hem acostumat a viure com si poguéssim controlar la natura amb la idea que la meteorologia ens ha de deixar fer allò que teníem pensat, sense aturar-nos.
Sovint ens enfadem amb els professionals del temps quan no encerten al mil·límetre la predicció. De tant en tant la natura ens recorda qui mana... I nosaltres, a creure i espavilar.
Així que ja hi som, a tapar-nos i a protegir-nos del fred, dels corrents d'aire i dels constipats i les grips. La setmana passada parlàvem de les tisanes amb mel, unes begudes que ens ajudaran a passar els mals moments provocats per algun d'aquests virus.
Avui us recordem que a L'Àvia Clementina tenim un producte natural que consisteix en una combinació de mel d'eucaliptus, pròpolis, gelea reial i pol·len: l'APITOTAL, Aquest aliment reuneix les propietats remeieres de cada un dels seus components i ens pot ajudar a preparar el cos per combatre millor els símptomes de constipats i grips.
El podeu demanar a la vostra herboristeria o botiga de dietètica de confiança.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.