La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 4 de febrer del 2021

Ho deixa tot i munta una llibreria en ple Pirineu

"No volia que un pròxim i previsible confinament m'atrapés de nou a la ciutat-pandèmia. Volia viure en un poble petit, a la meva grandària, a grandària humana".

Va ser a Madrid, durant els primers mesos de pandèmia, quan la periodista Meritxell Álvarez va començar a pensar a instal·lar-se a Alins, el poble de Lleida en el qual havia nascut la seva àvia i del qual va haver d'exiliar-se durant la Guerra Civil. El seu besavi era alcalde republicà, i juntament amb una cinquantena de persones, va escapar de nit, nevant, pel camí de Tor, fins a arribar esgotats a Andorra.

Ara, l'antiga borda familiar, emmarca un magnífic espai farcit de llibres de viatges i de muntanya. NaturaLlibres. En el mateix espai on podreu decidir quin llibre us voleu endur a casa també hi podeu trobar productes de papereria ecològica i productes alimentaris naturals, com les nostres mels, i degustar-los en l'espai annex La Xurreta Cafè.

Des d'aquest espai virtual volem desitjar molta sort a la Meritxell i animar tothom a visitar Alins i la llibreria de la Meritxell.

Imatges: © NaturaLlibres 





Més informació a Traveller:
"Lo dejé todo y monté una librería en un pueblo de los Pirineos"

Web de NaturaLlibres 

1 comentari:

  1. Genial!!! Decisio molt valenta i encertada. Segur que li anirà molt bé a la Meritxell i a tots els veïns d'Alins. I els visitants agrairan trobar un espai tan interessant i poc habitual en aquests indrets.

    ResponElimina

Moltes gràcies per comentar.